Er is lang naar uitgekeken maar donderdagavond 13 december was het zover: de zevende editie van de glossy werd officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in de aula van het Cambreur College te Dongen.

Ook deze keer staat de 200% DONGEN weer boordevol unieke verhalen, weetjes, interviews en prachtige fotoreportages van fotograaf Jan Stads. Opnieuw dus een bijna 200 pagina’s dikke glossy met een 200% Dongense inhoud. Dongen blijkt een onuitputtelijke bron van interessante inwoners, prachtige initiatieven, bedrijvigheid en een bruisend verenigingsleven. Natuurlijk ontbreekt het Dongense bedrijfsleven niet in deze 200% DONGEN. Een groot aantal lokale ondernemers die in Dongen of in de regio actief zijn vertellen over hun bedrijf.

Nieuwsgierig naar de nieuwe glossy? Bekijk hem hier online.

Heeft u een ja/nee sticker of een nee/nee sticker op de deur, dan mag de glossy niet bij u bezorgd worden. Wilt u toch graag een gratis exemplaar dan kunt u daarvoor terecht bij Fa. Leijten, Hoge Ham 80-82, bij het kantoor van dongen.nieuws.nl aan de Hoge Ham 85 A of bij CIGO op Looiersplein 30.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.